Acrylverf gieten

Heb je wel eens van acrylverf gieten gehoord? Dit is een techniek waarbij je de verf verdunt, tot het precies de juiste verhouding heeft om te vloeien. Het kan ontspannend werken en het resultaat is altijd weer een mooie verrassing. Je hoeft er geen enkele ervaring voor te hebben, iedereen kan het!

Wat voor leuks gaan we doen?
Tijdens deze workshop leer ik je hoe je zelf de verf kunt mengen, en laat ik je verschillende basistechnieken zien. Je komt tevens te weten hoe je cellen kunt creëren. Vervolgens gaan we aan de slag met 1 doek van 30 x 30, een doek van 20 x 20 én een heel klein schilderijtje op een mini-ezeltje. We gebruiken verschillende technieken. Ik begeleid hier uiteraard bij en kan je advies geven over kleuren. Je hebt keuze uit meer dan 20 kleuren verf! Je kunt tevens tegen een meerprijs door mij een hanger, oorbellen, haarspeld en/of een ring laten maken van de door jou gekozen kleurencombinatie. Ik werk alle schilderdoeken kosteloos af met een glanzende vernislaag, zodat je doek nóg langer mooi blijft.

Voor wie?
De workshop is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben. De workshop is ook zeer geschikt om met een groepje te boeken. Leuk als familiedag, vrijgezellendag, vriendinnendag. Noem maar op! Dus heb je zin in een ontspannend uitje, waar je een verrassend schilderij aan over houdt? Volg dan gezellig met (bijvoorbeeld) je zus, oma, vriendin, dochter, zoon, collega of buurvrouw deze leuke workshop!

Duur workshop & kosten:
Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Deze workshop kost 60 euro per persoon. Door de weeks kan het al geboekt worden vanaf 2 personen en op zaterdag vanaf 4 personen*. Daarnaast heb ik eens in de zoveel tijd op zaterdag een ‘open’ inschrijving waar je (al vanaf 1 persoon) bij aan kunt sluiten. Meer info via linda.driesen@lavart.nl.

* wil je toch graag met z’n tweeën/drieën een workshop volgen en kun je alleen in het weekend? Tegen een meerprijs kun je alsnog met je eigen groepje een datum kiezen.

ACTIE! Nu inclusief gratis hanger t.w.v. € 14,95!

Locatie:
Locatie is in Rijswijk, Zuid-Holland (tussen Delft en Den Haag).

Extra info:
Ik heb schorten beschikbaar, maar trek niet je mooiste kleren aan 🙂 De schilderijen kunnen niet gelijk meegenomen worden. Het duurt ongeveer een week voordat het helemaal droog is. De hanger moet nog gemaakt worden, afhankelijk van de drukte kan dit tot maximaal 3 weken duren.

Mocht je meer informatie willen hebben, neem dan graag contact op via linda.driesen@lavart.nl. Hopelijk zie ik je snel!