Wat ben ik blij met de mooie ketting en oorbellen van Linda. Heb heel veel leuke reacties gehad.

Arina

Ik ben heel blij met de prachtige sieraden die je gemaakt hebt. De oorbellen passen perfect bij een hanger die ik al had. 

Julia

Wat een mooie hand gemaakte producten! Moeder en dochter ring zijn ontzettend mooi! Niet alleen goede producten maar ook zeer goede en vriendelijke communicatie van Linda.

Karin

Ik ben heel blij met mijn mooie ketting! Het is uniek en heeft prachtige kleuren! Dank je wel voor de snelle levering! Echt een aanrader als je een mooi en uniek sieraad wilt hebben.

Leonie

Ik vond de workshop heel geslaagd, goed voorbereid en we konden uit veel kleuren verf kiezen. Voor elk wat wils dus. Je gaf goede tips en ik ben heel blij met mijn schilderij!

Joke

We hebben met 7 vriendinnen een hele leuke workshop gehad van Linda. Hoewel ik totaal geen schildertalent heb, was het heel makkelijk om een bijzonder schilderij te maken. Gewoon de kleuren kiezen die je mooi vindt en/of bij je interieur passen, en dan blijkt er altijd iets moois en onverwachts uit te komen! Het hangt inmiddels bij mij aan de muur, dat zegt genoeg. Ook de hanger die van het overgebleven restje verf is gemaakt, heb ik al een aantal keren met veel plezier gedragen. Zo kun je bij elke outfit een unieke bijkleurende hanger maken. En last but not least was het natuurlijk ook heel gezellig met Linda, en gaf ze goede aanwijzingen!

Margrit

Mooie sieraden, wat ik vooral leuk vind is dat elk stuk uniek is en bijzonder mooie kleurcombinaties bevat. Zoveel bijzondere sieraden dat het moeilijk kiezen is!
Het is ideaal als origineel cadeau voor Kerst of verjaardag. De kinderlijn is ook top, speciale ringen of olifanten hanger. En alles is duidelijk met liefde gemaakt.

Leslie

Het is best wel gewaagd iemand een vrije opdracht te geven, namelijk een schilderij maken met alleen wat kaders.
Het resultaat was heel verrassend en overtrof mijn verwachtingen. Wat een mooi schilderij, iets waar ik heel blij mee ben. Ik kan het iedereen aanbevelen om met Linda een dergelijk avontuur aan te gaan.

Piet

Je pakje met de houten poppetjes ontvangen! Ziet er erg leuk uit. Ook hoe je het verpakt had. Vond het ook erg leuk het “gezin“ zelf samen te kunnen stellen. Zeer tevreden klant. Bedankt voor de moeite.

Mineke

Voor mijn pensioenfeestje voor familie en vrienden had ik een mooie jurk gekocht. De ketting en oorbellen die jij voor mij speciaal bij deze jurk had gemaakt maakte mijn outfit compleet en waren échte blikvangers!

Gerrie